Sådan aktiverer du AI i itslearning

Hvor finder man indstillingen?

I Admin > Rediger globale indstillinger > Funktioner og sikkerhed er der en indstilling, der hedder "Aktivér AI-tjeneste til at oprette indhold".

Når du aktiverer denne indstilling, kan alle brugere med tilladelse til at oprette indhold i et kursus (eller en mappe i et kursus) drage fordel af AI-tjenesten, når de opretter indhold. Se nedenfor for tilgængelige funktioner.

Det kan tage op til 60 minutter, før ændringen træder i kraft, efter at du har gemt.

Tilgængelige funktioner

Fra juni 2024 er dette kun en funktion i vores undersøgelsesværktøj, men vi satser på at udvide til andre værktøjer snart.

Beskyttelse af data

Pr. 19.06.2024 opretter itslearning forbindelse til en API-tjeneste leveret af Azure OpenAI til vores AI-funktion ved hjælp af GPT-4o-modellen. Denne tjeneste er hostet i EU.

Da vi bruger en konto, der ejes af itslearning, overfører vi ikke nogen personlige data (brugerdata, kundedata) til tjenesten til identifikationsformål eller som en del af den prompt, der bruges til at generere indhold. Derfor er AI-tjenesteudbyderen ikke tilføjet som underdatabehandler.

Den prompt, vi sender, oprettes på baggrund af brugerens input (kort tekst + parametre som f.eks. antal spørgsmål, der skal genereres). Derefter tilføjer vi de nødvendige parametre og oplysninger for at få et svar, som vi kan omdanne til det format, som itslearning -værktøjerne har brug for.

Efter den første generering af indhold udveksles der ikke flere oplysninger med tjenesten, kun den første anmodning sendes og et svar modtages.

Data kan gemmes i op til 30 dage med henblik på overvågning af misbrug. Data bruges ikke til træningsmodeller eller deles med andre på nogen måde.

Ekstern dokumentation

Microsoft documentation on the different AI models

Microsoft documentation on data, privacy, and security for Azure OpenAI Service