Kalender

Når du åbner kalenderen, vil du bemærke tre faner - plan, planlægning og søgning. På fanebladet Skema kan du se dine konsoliderede kalendere efter dag, uge eller måned. På venstre side af denne side vil du bemærke alle kurser og lokalsamfund, som du er tilmeldt. Hvert kursus har en tilsvarende farve for lettere synlighed. Begivenhederne, der føjes til kalenderen, skal korrelere med et kursus, et community eller din personlige kalender. Eventuelle begivenheder, som en lærer tilføjer til en kurskalender, udfyldes også på de studerendes kalendere.

Når du klikker på en begivenhed, vises en mere detaljeret beskrivelse, og begivenheden kan redigeres. For at tilføje en begivenhed til kalenderen skal du blot klikke på en vilkårlig dato. Begivenheder kan også flyttes fra dato til dato ved hjælp af en træk-og-slipp-teknik.

Brugere kan abonnere på kalendere ved at klikke på gearet i øverste højre hjørne. Begivenheder fra en kurskalender udfyldes også i begivenhedsblokken på et kursusdashboard.

Fanen Planner giver en bruger mulighed for at se alle kursusplaner i et vindue. Denne visning viser en valgt uges plan.

Fanen Søg indeholder en liste over alle begivenheder (fortid, nutid og fremtid) fra og samfund, hvor en bruger er registreret. Brugeren kan også søge efter begivenheder ved hjælp af en bestemt tidsramme eller et nøgleord.