Biblioteket - En översikt

Biblioteket är en plats där användare kan söka efter och dela resurser och aktiviteter, eller skapa dem i biblioteket.

Video ca.15 min

Man kan söka efter innehåll genom att skriva några nyckelord, författarens/skaparens namn eller lärandemål.

Det finns två delar i biblioteket – Sök och Din samling.

Man kan få ner antalet träffar genom att till exempel filtrera på ålder på deltagarna eller typ av resurs.

När du har hittat något intressant kan du lägga det till Din samling eller till en kurs eller planering i kursen.

I det övre högra hörnet på bibliotekets sida finns en Lägg till-knapp som kan användas för att skapa nya element i biblioteket. Klicka på den och lägg till något eget undervisningsmaterial och dela det med till exempel itslearning community och därmed andra kollegor runt om i världen, som också använder itslearning som lärplattform.