eLogin: Vereenvoudig uw wachtwoordbeheer

Hoeveel verschillende ICT-systemen en applicaties zijn er bij u op school? Hoeveel verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden horen daarbij? En hoeveel tijd is de ICT-coördinator kwijt om alles te beheren? Met de eLogin module van itslearning hebben docenten en leerlingen voortaan slechts één set inloggegevens nodig, waardoor het wachtwoordbeheer sterk vereenvoudigd wordt.

Wij kunnen itslearning zowel koppelen aan uw lokale ADFS als aan de cloud Azure AD.

Meer weten?

Wilt u dat docenten en leerlingen op uw school voortaan maar één gebruikersnaam en wachtwoord hoeven te onthouden? En wilt u het beheer van toegangsrechten flink eenvoudiger maken voor ICT-coördinatoren? Neem voor meer informatie over de eLogin module of een vrijblijvend aanbod contact met ons op.