Kruiswoord en Galgje

Deze toepassingen worden niet langer actief ondersteund door itslearning en kunnen worden verwijderd in een toekomstige release.

Om de kruiswoord- of galgje toepassing te gebruiken in je vak moet je deze toevoegen aan je lijst van beschikbare bronnen.

Om dit te doen ga je naar het Toevoegen menu. Klik daarna in de rechter bovenhoek op het knopje met de drie puntjes [...] en kies daar 'Bladeren door App library' . Dit opent de App library van je site. Je kan hier zoeken naar apps op naam en kiezen welke apps je wil toevoegen een je vak. De app(s) die aanklikt zullen worden toegevoegd aan het Toevoegenmenu van je vak.

Kruiswoord

De kruiswoord toepassing laat je een kruiswoordpuzzel maken met antwoorden en beschrijvingen. De puzzel wordt dan automatisch gemaakt. Je kan tot twintig woorden toevoegen. Kruiswoordpuzzels kunnen ook worden gedeeld in de bibliotheek.

Galgje/Hangman

Met de galgje app kunnen docenten simpele woordspelletjes maken waarbij de speler de letters van een woord moet raden.

Docenten kunnen woorden en hints toevoegen. Afbeeldingen die kunnen worden gekozen zijn die van een olifant of een aap. Wanneer je de aap kiest zal deze bij elke foute letter een banaan verliezen. De olifant verliest zijn ledematen een voor een.