Taak

Taken zijn niet-digitale opdrachten die bijvoorbeeld voor beeldende kunst, mondelinge presentaties, handgeschreven werk of face-to-face discussies en debatten. Het is ook mogelijk om een Microsoft of Google bestand te maken en de studenten toe te staan hierin samen te werken in de Taak toepassing. In taken kunnen docenten uitleg zetten en beoordelingsinformatie, maar het werk wordt handmatig ingeleverd en beoordeeld.

Taken hebben dezelfde soort opties als opdrachten, echter heeft de taak ook de mogelijkheid om de student zelf aan te laten geven of de taak afgerond is.

Toewijzen

Een docent kan taken toewijzen aan alle deelnemers in het vak of individuele studenten of groepen studenten te selecteren.

Standaard is 'alle deelnemers aan het vak' ingesteld. Klik Wijzigen voor de andere opties.

screenshot assign in task

Bestand toevoegen

Deel een bestand met je studenten. Selecteer deze vanaf je computer, Dropbox, Google Drive of OneDrive. Om de cloud opties te kunnen gebruiken moeten de docent en studenten een account hebben bij Google of Office 365.

Alle studenten, ongeacht of ze een verbonden cloud account hebben krijgen toegang tot de taak en het bestand dat door de docent is toegevoegd.

Lees meer: Taak beoordelen