Projecten maken en gebruiken

• Alle gebruikers kunnen een projectgroep starten. Een projectgroep kan gebruikt worden in het kader van een project, club, overlegorgaan, etc.

• Er zijn twee manieren om aan een projectgroep toegevoegd te worden: door zelf een projectgroep te starten of door een uitnodiging hiervoor. De initiator van een projectgroep (projectleider) kan gebruikers uitnodigen om deel te nemen. Pas na acceptatie van de uitnodiging neemt een genodigde deel.

• Klik op ‘Toevoegen’ om een projectgroep te starten en vul daarna een naam + beschrijving in van het project.

Op de overzichtspagina van de projectgroep ziet een projectlid een feed met mededelingen en een lijst met gebeurtenissen (agenda items). Onder de tab ‘Bronnen’ kan content toegevoegd en beheerd worden. Deelnemers hebben de mogelijkheid om mappen, bestanden, link, notities, videoconferenties, discussiefora en enquêtes toe te voegen.

screenshot groups overview page