Mijn account is vergrendeld

Wanneer u een aantal keer een onjuist wachtwoord invult, zal uw account voor een bepaalde tijd (meestal 30 minuten) geblokkeerd worden. Daarna kunt u opnieuw proberen in te loggen. Mocht u uw wachtwoord niet meer weten, dan kunt u via de volgende stappen een nieuw wachtwoord aanvragen:

Ga naar de inlogpagina van de itslearning-omgeving van uw school en klik op de link ‘wachtwoord vergeten’. In de pagina die nu verschijnt kunt u uw school selecteren en uw mailadres invullen. Wanneer u op verzenden klikt krijgt u automatisch een nieuw wachtwoord per mail. Let op, het kan zijn dat de mail in uw spamfolder terecht is gekomen.

Wanneer het bovenstaande niet werkt, neem dan contact op met de itslearning-beheerder van uw school. Hij kan u verder helpen met het verkrijgen van uw inloggegevens.

LET OP: voor vragen met betrekking tot inloggen, zullen wij u altijd doorverwijzen naar de itslearning-beheerder van de school. Deze is namelijk verantwoordelijk voor de itslearning-omgeving en kan ook als enige de accounts beheren en nieuwe wachtwoorden verstrekken.