Advanced Reporting

** Advanced Reporting, kan wanneer deze is geactiveerd voor de site worden gevonden in het Beheer gedeelte onder het kopje Gegevens en Rapporten: Uitgebreide rapportage. **

Advanced reporting is een toevoeging aan de standaard rapportages die in itslearning worden aangeboden en is een set van rapportagesjablonen welke inzicht kunnen geven in gebruikersbetrokkenheid, curriculummanagement en student voortgang. Deze zijn ontworpen voor gebruik door de beheerder en geven een uitgebreid overzicht over een afdeling, leerjaar of school. Elk sjabloon heeft een set van standaard weergaves en filters.

Rapportages kunnen worden geëxporteerd in z'n geheel of in delen in de volgende formats:

• PDF
  • CSV
  • Afbeelding

De volgende sjablonen zijn beschikbaar als onderdeel van Advanced Reporting: