Persoonlijke instellingen

Door op je naam te klikken krijg je toegang tot het persoonlijke menu. Via dit menu hebben ouders een overzicht van het werk van hun kinderen. Wat je ziet op je profielpagina is ingesteld door de systeembeheerder van de school. Dit gaat ook om de instellingen waarmee je het account kan aanpassen. Ga bij de school na welke instellingen je kan aanpassen als ouder.

Meeste ouders hebben toegang tot:

• Gegevens wijzigen (profielfoto, contactinformatie)
  • Uw kinderen - Bekijk het profiel van uw kind/kinderen, gedrag en voortgang
  • Uw bestanden
  • Uw instellingen
  • Uitloggen

Uw instellingen

Uw instellingen: In uw instellingen kan je het platform aanpassen, je gegevens of wachtwoord bewerken, toepassingen en aan itslearning gekoppelde accounts beheren. Daarnaast kan je je meldingen en emailnotificaties aanpassen.

• Aanpassen: in de optie itslearning aanpassen kan je de taal en tijdzone aanpassen, een aanvoedigere weergave of teksteditor selecteren en de toegankelijkheidsmodus activeren. De itslearning interface is beschikbaar in 18 verschillende talen.
  • Meldingen: Gebruikers hebben de mogelijkheid om e-mail meldingen te activeren. Je kan de soorten meldingen apart van elkaar selecteren en vervolgens de emailmeldingen activeren.