Agenda

Wanneer je de agenda opent zie je twee tabs – Agenda en Planner. In de Agenda tab zie je alle agenda's van je vakken en projecten getoond per dag, week of maand. Aan de linkerkant van de pagina zie je alle vakken en projecten waarvan je lid bent. Elke agenda heeft een eigen kleur om ze makkelijker uit elkaar te houden. Elk agenda item is gekoppeld aan een vak, project of de persoonlijke agenda. Wanneer een docent een gebeurtenis plaatst in een vak zal deze automatisch in de agenda van de student terecht komen.

Wanneer je klikt op een gebeurtenis verschijnt er een meer gedetailleerde omschrijving en kan de gebeurtenis worden bewerkt. Om een gebeurtenis toe te voegen aan de agenda klik je op het gewenste moment in de agenda. Gebeurtenissen kunnen makkelijk worden verplaatst in de agenda door te slepen.

Gebruikers kunnen de itslearning agenda ook inladen in andere agenda toepassingen door de link te gebruiken die onder [...] --> Abonneren in de rechterbovenhoek staat. Agenda items die zijn gekoppeld aan een vak zijn ook te zien in het Gebeurtenissen blok in het vak zelf.

De planner tab geeft de gebruiker een overzicht van alle planners in de vakken. De planners van alle vakken worden hier per week weergegeven.

De zoekoptie geeft je een lijst van alle gebeurtenissen (verleden, huidig en in de toekomst) uit alle vakken en de persoonlijke agenda. De gebruiker kan hier zoeken binnen een bepaald tijdsbestek of op een trefwoord.