Meldingen vanuit 360° rapporten en wekelijkse update

Docenten kunnen berichten versturen naar studenten in hun vak direct vanuit de 360° rapporten om ze up to date te houden over hun voortgang en activiteit in het vak zoals deze video laat zien.

Ontvang wekelijkse updates

Docenten kunnen ervoor kiezen om updates te ontvangen over de activiteit in het vak. Zodra je dit hebt aangegeven ontvang je wekelijks een overzicht in een bericht die via het berichtensysteem direct te bekijken is op je desktop of in de mobiele app.

• Je kan opt-in of out wanneer je wil.
  • Er is een link vanuit het bericht naar het 360° rapport waar je het rapport kan bekijken of de notificatie instelling kan veranderen.
  • Kies zelf uit welke vakken je updates wil ontvangen.
  • Zodra een vak wordt gearchiveerd of verwijderd worden er geen berichten meer verstuurd.
  • Zoals AVG voorschrijft  moet je jezelf hiervoor inschrijven om updates te ontvangen.
  • Dit kan met 1 klik worden gedaan. Updates worden verzonden in het weekend zodat je helemaal klaar bent voor de start van je werkweek.

screenshot weekly report

Klik de links hieronder aan om meer te lezen over de verschillende 360° rapporten van itslearning: