Berichten of gebruikers blokkeren

Met deze optie kunnen gebruikers of berichten worden geblokkeerd.

Wanneer student Alejandra haar klasgenoot Brian blokkeert, kunnen ze niet langer berichten naar elkaar sturen. Deze optie is beschikbaar in 1:1 gesprekken:

Het 1:1 gesprek met Brian heeft nu de volgende mededeling waar normaal het veld om een bericht te schrijven is:

Aan de kant van Brian ziet het gesprek er in eerste instantie normaal uit, maar wanneer hij een bericht probeert te sturen verschijnt het volgende bericht:

Brian kan in andere gesprekken (groepen, vakken, projecten) waar zowel hij als Alejandra in deelnemen berichten plaatsen. Alleen het 1:1 gesprek is geblokkeerd.

Hoewel de blokkeerfunctie nog niet beschikbaar is in de app, zullen 1:1 berichten die via de app worden verstuurd niet worden verzonden/ontvangen.