Blogs in ePortfolio

Het blog wordt getoond als onderdeel van het ePortfolio wanneer deze is geactiveerd (door de site beheerder) en er bijdrages in zijn toegevoegd.

Blogs helpt je om blogposts te delen, bijdrages toe te voegen en te bewerken en reacties te bekijken (je kan reageren ook uit zetten). De lay out van het Blog komt overeen met die van het ePortfolio.

• De startpagina van het Blog toont de 10 meest recente blog posts.
  • Blog posts worden getoond in het navigatiemenu, gegroepeerd per maand.
  • Bijdrages in concept worden weergegeven in het navigatiemenu, maar niet getoond aan bezoekers.

screenshot of ePortfolio

Notificatie van nieuwe opmerkingen

De kaart op de ePortfolio startpage toont het aantal nieuwe opmerkingen in het blog. In het voorbeeld hierboven- zie je dat er "2 nieuwe opmerkingen" zijn.

Wanneer je het blog opent, wordt het aantal opmerkingen getoond als getal op de blogpost.

Nieuwe opmerkingen worden ook gehighlight in de opmerkingen sectie van een blogpost.

Blog bijdrages

Bijdrages worden gecategoriseerd op datum. Afhankelijk van de gebruikersinstellingen kunnen de bijdrages via een RSS feed worden gevolgd en kunnen er opmerkingen bij worden geplaatst.

Om een blogpost te delen of je hele blog, klik op de "Blog delen" knop om de link te krijgen.

screenshot

E-mail notificatie

Je kan dit instellen in Uw instellingen >> Meldingen.

Standaard is deze optie beschikbaar om te voorkomen dat gebruikers nieuwe opmerkingen missen. Wanneer je geen e-mail notificaties wil ontvangen, kan je dit uitzetten voor het hele ePortfolio of de opmerkingen uitschakelen op individuele pagina's of blog posts.