itslearning-support toegang geven tot uw site

Wanneer u een support ticket indient, moeten wij soms, om uw vraag te beantwoorden of uw probleem op te lossen, inloggen in uw itslearning-omgeving. In verband met de AVG loggen wij nooit ‘zomaar’ in in uw site.

Voordat wij in een itslearning-omgeving kunnen, moet de beheerder van die site ons eerst toestemming daarvoor geven. De procedure hiervoor staat hieronder uitgelegd.

Support toegang verlenen tot een omgeving

Om medewerkers van itslearning toegang te geven tot uw itslearning-omgeving, gaat u naar: Beheer > Globale instellingen bewerken > Functies en beveiliging > Toegang voor ondersteuning.

Hier kunt u twee instellingen aanvinken: Toegang voor itslearning-ondersteuning toestaan en Toegang voor itslearning-services toestaan. De eerste geeft support toegang, de tweede is voor de adviseurs.

Bij beide kunt u een datum instellen. Na deze datum heeft itslearning geen toegang meer tot uw site.

Log

Iedere keer als bovenstaande instellingen gewijzigd worden, of als itslearning toegang krijgt tot uw itslearning-omgeving wordt dat gelogd. Via de knop Wijzigings-log kunt u dit inzien.