Elokuun 2024 tuotepäivitykset

Mitä uutta on elokuun 2024 päivityksissä?

Koska olemme nyt siirtyneet tiheään julkaisuprosessiin, muistiinpanot tuotepäivityksistä julkaistaan jokaisen julkaisutiedotteen yhteydessä. Elokuun ulkoiset julkaisutiedotteet löydät alta. Julkaisutiedot julkaistaan näillä sivuilla maanantaina/tiistaina ennen päivitysten käyttöönottoa keskiviikkona. Tiedot ladataan myös automaattisesti ulkoisille verkkosivuillemme täällä: https://itslearning.com/tuote-päivitykset , ja ne käännetään automaattisesti kielivaihtimen avulla.

Huomaa, että joissakin tapauksissa julkaisupäivä voi muuttua juhlapyhien tai muiden olosuhteiden vuoksi. Jos haluat nähdä, mikä versio itslearningistä on tällä hetkellä käytössä, löydät tiedot kirjautumissivusi alareunasta. Haluatko pysyä ajan tasalla tuote- ja julkaisutiedoista?

Tilaa uutiskirjeemme!

2024.8.5 - itslearningin julkaistut tuotepäivitykset

Saavutettavuus: tietoa Voice Overin pikanavigoinnista

MacOS:ssä ja iOS:ssä käytetty ruudunlukuohjelma Voice Over ohittaa nuolinäppäimillä navigoinnin, ellet kytke pikaselaus-toimintoa pois päältä. Koska osa itslearningin komponenteista käyttää nuolinäppäimillä navigointia, tämä asetus on kytkettävä pois päältä navigoidaksesi kunnolla, kun Voice Over -ruudunlukuohjelma on aktivoitu. Olemme lisänneet tietoa tästä saavutettavuusasetusten lähelle henkilökohtaisten asetusten sivulle.

Julkaistut korjaukset itslearningissa-2024.8.5.

Viite

Yhteenveto

ITS-92517

Korjattu Safari-käyttäjien ongelma, jossa hakutulossivu ei latautunut, kun käytit profiilivalikossa olevaa hakua.

ITS-90376

Kun olet luonut uuden kurssiprofiilin (käytetään uutta osallistujaa lisättäessä). Sen valitseminen ei toiminut tietyillä kursseilla (kursseilla, jotka eivät olleet uusia).

ITS-89551

Korjattu ongelma, jossa jotkin kurssiryhmät saattoivat näkyä arviointitietueessa, mutta eivät osallistujan yleiskatsauksen Ryhmät-välilehdellä.
 Tämä saattoi tapahtua, kun oli luotu uusi kurssi mallin mukaisen kurssin pohjalta.

2024.8.4 - Julkaistut tuotepäivitykset itslearningissa

Ulkoasun muutokset: Päivitykset-sivu

Otettuamme käyttöön uudet, valkoiset valikot ja päivitettyämme kurssikorttisivun ulkoasun, päivitämme nyt myös päivityssivun.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Syventävän lukuohjelman lopettaminen Edgessä

Olemme kokeilleet syventävän lukuohjelman tukea Edgessä jonkin aikaa, mutta olemme nyt päättäneet lopettaa kokeilun ja poistaa ominaisuuden. Huomautus: Tämä ei vaikuta ohjelman integrointiin Suunnitelmat-, Tehtävä-, Tehtävänanto-, Muistiinpano- eikä Ilmoitus-työkaluihin.

Sähköposti-ilmoitus kaksiosaisen todennuksen muutoksista

Käyttäjille lähetetään nyt sähköpostivahvistus, kun he ovat onnistuneesti suorittaneet kaksiosaisen todennuksen.

Käyttäjille lähetetään sähköposti-ilmoitus, kun Tunnistussovellus on poistettu käytöstä joko käyttäjän itsensä tai itslearning ylläpitäjän toimesta.

Tuonti/vientisuunnitelmat

Opettajat voivat tuoda ja viedä suunnitelmiaan muille itslearning -kursseille. Tätä ominaisuutta käytetään pääasiassa silloin, kun opettajat vaihtavat työpaikkaa ja haluavat käyttää suunnitelmiaan uudelleen uuden koulun itslearningissa. Käytämme uudelleen toimintoja vanhasta Suunnitelmat-työkalusta.

Julkaistut korjaukset itslearningissa-2024.8.4.

Viite

Yhteenveto

ITS-91676

Uudet asiakkaat eivät pystyneet jakamaan AICC-resurssia toisen sivuston kanssa puuttuvan profiilin vuoksi.

ITS-91406

Kurssille ilmoittautuvien käyttäjien lukumäärän raja oli mahdollista ylittää, kun käytettiin asetusta, jonka avulla käyttäjät voivat itse ilmoittautua kurssille.

ITS-90601

Tehtiin muutos, jolla estetään se, että opettajan rooli kurssilla alenee IMS- tai hierarkiasynkronoinnin jälkeen, jos hän on myös jonkin toisen ryhmän jäsen, jolla on pienemmät käyttöoikeudet.

ITS-90383

Korjattu ongelma, jossa opettajat eivät voineet käyttää "tilapäinen pääsy" -saraketta ottaakseen uudelleen käyttöön kursseille pääsyn pudonneille opiskelijoille. Aikaisemmin tätä säädettiin synkronoituihin kursseihin liittyvällä asetuksella (vaikka kurssi olisi luotu manuaalisesti).

ITS-84139

Tehnyt korjauksia, joilla Kirjemalleissa olevissa Arviointeihin liittyvissä kirjeissä hyödynnettävät koodit eivät kaikissa kursseissa tuottaneet tietoa.

2024.8.3 - Julkaistut tuotepäivitykset itslearningissa

Esteettömyyskorjaus: Otsikko-tunnisteet sisältöeditorissa

Jotta ruudunlukijan käyttäjät ymmärtäisivät sivuja sisältöeditorin avulla, sillä on oltava ymmärrettävä ja kuvaava otsikkoattribuutti. Tutkimusten jälkeen löysimme kaksi kohtaa, joista tämä puuttui, ja ne on nyt lisätty.

Muutokset tehdään seuraavissa paikoissa:

• Kurssit > Kurssi > Resurssit > Lisää keskustelu (avaa Lisää keskustelu -sivu uuteen välilehteen).
  • Kurssit > Kurssi > Resurssit > Lisää tehtävä (avaa Lisää tehtävä -sivu uuteen välilehteen).

Lopettaminen: Avaa moduulisovellukset nykyisessä ikkunassa

Valmisteluna käynnissä olevaan työhön iframienpoistamiseksi itslearningista (hallintasivuilta poistetaan ne heinäkuun lopulla), meidän on poistettava mahdollisuus avata moduulisovelluksia itslearning -ikkunan sisällä, koska tämä toiminto perustuu iframeihin. Kaikki kolmannen osapuolen moduulisovellukset avautuvat nyt uuteen ikkunaan (välilehteen).

Asetus poistetaan moduulin sovellusasetuksista.

Pieni päivitys päivämäärän valitsimeen Suunnitelmat-työkalussa

Kun olet määrittänyt suunnitelman alkamispäivän, loppupäivä täytetään automaattisesti, kun alkamispäivämäärä katoaa.

Julkaistut korjaukset itslearningissa-2024.8.3.

Viite

Yhteenveto

ITS-92352

Korjattu ongelma, jossa Henkilökohtaiset oppimissuunnitelmat -työkalun oma/yksityinen nimi ei näkynyt käyttäjän henkilökohtaisessa valikossa.

ITS-91307

Korjattu ongelma, jossa tiedoston lataaminen hakutuloksista ei toiminut.

2024.8.1 - Julkaistut tuotepäivitykset itslearningissa

Pieni säätö Push-ilmoitukset -paneeliin

Push-ilmoitukset -paneelista on tehty leveämpi, jotta se on yhtä leveä kuin uusi viestipaneeli ja henkilökohtainen valikko.

Uusi profiilitietosivu

Olemme korvanneet vanhan profiilikortin uudella, pienemmällä ja nopeammin latautuvalla kortilla. Tämä yksinkertaistettu profiilikortti sisältää vain keskeiset tiedot, ja nyt rakennamme uutta kokonaista sivua, joka korvaa vanhan kortin tiedot. Tämä työ jatkuu todennäköisesti useamman julkaisun ajan, jolloin sisältöä lisätään tärkeysjärjestyksessä. Tavoitteenamme on korvata kaikki tiedot ja modernisoida niitä myöhemmin edelleen.

Alla olevassa kuvakaappauksessa näet, miltä uusi sivu näyttää valmistuttuaan.

Tämä ensimmäinen vaihe sisältää yläosan perustiedoilla ja alapuolelta löydät Tietoja-osion, jossa on yksityiskohtaisempia tietoja, mikäli niitä on saatavilla ja nykyisen käyttäjän nähtävillä.

A screenshot of a computer

Description automatically generated

Julkaistut korjaukset itslearningissa-2024.8.1.

Viite

Yhteenveto

ITS-90685

Korjattu ongelma, jossa LTI 1.3 -työkalua Clickview ei voitu avata koko näytön kokoisena.

ITS-90084

Korjattu SESAM LTI -ohjelmassa ongelma, jossa apostrofit saattoivat aiheuttaa tyhjän sivun näyttämisen.

ITS-88497

Korjattu ongelma, jossa oppijan suorittamat tehtävät näkyivät joskus virheellisesti opettajan seurantatehtävien luettelossa.