Heinäkuun 2024 päivitykset

Mitä uutta luvassa heinäkuussa 2024?

Koska olemme nyt siirtyneet säännölliseen julkaisuprosessiin, jokaisen julkaisun yhteydessä julkaistaan muistiinpanot. Löydät heinäkuun ulkoiset julkaisutiedot alta. Julkaisutiedot julkaistaan näillä sivuilla maanantaina/tiistaina ennen julkaisua keskiviikkona.

Huomaa, että joissakin tapauksissa julkaisupäivä voi muuttua juhlapyhien tai muiden olosuhteiden vuoksi. Jos haluat nähdä, mikä versio itslearningista on tällä hetkellä käytössä, löydät tiedot kirjautumissivusi alareunasta. Haluatko pysyä ajan tasalla tuote- ja julkaisutiedoista?

Tilaa uutiskirjeemme!

TABLE OF CONTENTS

Itslearning-2024.7.2 julkaistut tuotepäivitykset

Uusi käyttöliittymä: sivuston linkit ja moduulisovellukset avautuvat aina uusiin ikkunoihin

Uusien valikoiden ja iframen käytön poistamisen myötä meidän on pakotettava kaikki uuden päävalikon linkit ja sovellukset avautumaan uusiin ikkunoihin. Ylläpitäjien mahdollisuus valita olemassa oleva/uusi ikkuna linkkejä tai moduulisovelluksia määritettäessä poistetaan.

Uusi käyttöliittymä: Palaute kurssikopioinnista / hakumallia varten

Koska uusi kurssivalikko ei tue spinneriä, joka osoittaa kopioinnin olevan käynnissä, lisäämme palautebannereita, jotka ilmoittavat käyttäjille prosessin olevan käynnissä tai että virheiden ilmaantuessa.

Suodata tilan ja tyypin mukaan globaalissa sisältöhaussa

Globaalin sisältöhaun parannusten ansiosta käyttäjät voivat nyt suodattaa hakutuloksia aktiivisen/arkistoidun tilan ja sisältötyypin mukaan, mikä helpottaa relevanttien resurssien ja toimintojen löytämistä. Lisäksi arkistoitujen kurssien sisältö on nyt selkeästi merkitty, ja hakutulossivua on hienosäädetty tulosten selkeämmän esittämisen ja käyttäjäkokemuksen parantamisen vuoksi.

Maailmanlaajuinen sisältöhaku on tällä hetkellä käytettävissä henkilökohtaisessa valikossa. Kun uudet pää- ja kurssivalikot julkaistaan heinä-elokuun vaihteessa, siirrämme hakukentän päävalikkoon.

Uusi käyttöliittymä: 'Tyhjä otsikko' päivitetty uuteen ulkoasuun

Anonyymeilla sivuilla, kuten Unohtunut salasana, käytetty otsikko päivitetään järjestelmän valmistautuessaan uuteen ulkoasuun, joka julkaistaan myöhemmin vuonna 2024. Muutos koskee lähinnä värin vaihtamista tumman violetista valkoiseen.

Lopettaminen: Avaa sivuston linkit ulkoisessa ikkunassa

Valmisteluna meneillään olevaan työhön iframe-omaisuuksien poistamiseksi itslearningista (Ylläpito poistaa ne heinäkuun lopulla), meidän on varmistettava kaikkien sivuston linkkien (ylläpidon lisäämät ja päävalikossa näkyvät) avautuvan uudessa ikkunassa (välilehdessä). Avautuminen nykyisessä ikkunassa itslearningissa perustuu iframeihin. Tämä tarkoittaa sitä, että erillinen toiminto avata sivustolinkki ulkoisessa ikkunassa poistetaan, koska sitä käytetään nyt oletuksena.

Status ja seuranta -sivun päivitys

Status ja seuranta -sivu on nimetty uudelleen Raportit-sivuksi, ja olemme tarkistaneet kaikkien kyseisen sivun sisältöjen kieliasua. Lisäksi jotkin kohdat on siirretty uuteen loogisempaan paikkaan:

• 360°-raportit on siirretty kurssivalikosta raporttisivulle.
  • Arviointi ja työskentelyportfoliot on siirretty kurssivalikosta opiskelijoiden raporttisivulle, mikä tekee siitä johdonmukaisemman opettajanäkymän kanssa, joten opiskelijoiden ohjaaminen on helpompaa.
  • Oppimistavoitteiden arviointiraportti on siirretty sivun "Seuranta"-osiosta "Raportit"-osioon.

Nämä muutokset näkyvät vasta sen jälkeen, kun uusi käyttöliittymä on saatavilla heinäkuun lopussa.

Henkilökohtaisten kertomusten lopullinen poistaminen

Yksinkertaistaaksemme itslearningia ja poistaaksemme päällekkäisiä toimintoja olemme nyt poistaneet lopullisesti henkilökohtaiset raportit. 360°-raportointi tarjoaa samat tiedot kurssin edistymisestä oppilaille, opettajille ja vanhemmille.

Jos 360°-raportointi ei ole vielä käytössä, olemme kytkeneet sen automaattisesti päälle kursseilla, joilla henkilökohtaiset raportit olivat käytössä. Jos raportti ei ole näkyvissä, opettajat voivat lisätä sen manuaalisesti kurssin asetuksista. Vastaavasti, jos henkilökohtaiset raportit olivat käytössä kurssin oletusasetuksissa, olemme ottaneet 360°-raportoinnin sen sijaan käyttöön.

Vanhempien pääsy: Vanhemmilla ja huoltajilla oli pääsy lapsensa henkilökohtaiseen raporttiin vanhempainportaalin kurssiraporttikuvakkeesta. Tämä linkki vie heidät nyt 360°-raportointiin. Kurssiraportti on kuitenkin aina vanhempien ja huoltajien saatavilla, tämä ei ole muuttunut.

Julkaistut korjaukset itslearningissa-2024.7.2.

ViitYhteenveto
ITS-89946Jotkin erikoismerkit eivät näkyneet oikein, kun käytettiin tulostusvaihtoehtoa suunnitelmasta.
ITS-89835Joissain tapauksissa, kun luotiin uusi kurssi mallin mukaisen kurssin pohjalta, aktiivinen resurssi mallin mukaisella kurssilla muuttui passiiviseksi uudella kurssilla.

itslearning-2024.7.1 julkaistut tuotepäivitykset

LTI 1.3 - Tuki useille uudelleenohjaus URL-osoitteille "Hallitse sovelluksia" -sivulla

Uudelleenohjattu URL-osoite on yksi LTI 1.3 -sovelluksen vakioasetuskentistä. itslearningissa tuettiin jo useita uudelleenohjausosoitteita samalle sovellukselle, jos nämä URL-osoitteet olivat samat kaikille asiakkaille. Jos uudelleenohjausosoite on kuitenkin asiakaskohtainen, ylläpitäjän on täytettävä se "Sovellusten hallinta" -sivulla sen jälkeen, kun hän on lisännyt sovelluksen sovelluskirjastosta. Tällä "Sovellusten hallinta" -sivulla emme vielä tukeneet useampaa kuin yhtä uudelleenohjattua URL-osoitetta, mutta tämän julkaisun jälkeen tuemme.

Julkaistut korjaukset osoitteessa itslearning-2024.7.1.

Viite

Yhteenveto

ITS-90853 Korjattu ongelma, jossa vanhemmat eivät voineet avata resursseja suunnitelmista.