itslearning-julkaisu 125, joulukuu 2021

Mitä uutta joulukuun 2021 julkaisussa!

Uusia parannuksia Suunnitelmaan

Uusi suunnitelma on kaikkien opettajien käytettävissä suunnitelman asetuksissa olevan kytkimen kautta.

• Opettajat voivat nyt kopioida oman suunnitelman uuteen itslearningin suunnitelmaan. Opettajat voivat käyttää suunnitelmiaan uudelleen kopioimalla yhden tai useita suunnitelmia samalle tai toiselle kurssille. He voivat myös valita olemassa olevan aiheen käytettäväksi toisella kurssilla. Opettajat voivat myös kopioida uusien suunnitelmien päivämääriä, kopioida yhdistettyjä resursseja ja toimintoja sekä korvata olemassa olevia arviointiperusteita.
  • Opettajat voivat nyt järjestää suunnitelmakorttien resurssit uudelleen vetämällä ja pudottamalla tai käyttämällä näppäimistöä.
  • Opettajat voivat nyt helposti muuttaa aiheiden nimiä ja värejä. Tämä vaihtoehto on käytettävissä aihesivun "3-piste"-asetusvalikosta.

Muita muutoksia

• Kalenterissa tapahtumaan lisätyt resurssit avautuvat nyt koko näytössä. Näin opiskelija voi keskittyä täysin resurssiin ja palata helposti tapahtuman yksityiskohtiin.
  • Asiakkaille, joilla on useita ulkoisia kirjautumiskumppaneita, näytämme ne luettelona painikkeiden sijaan. Teemme tämän vain, jos valittavana on enemmän kuin kuusi kumppania.
  • Kun luot kursseja tai käytät malleja, olemme parantaneet termien valintaikkunaa viestimään hakutuloksista selkeämmin.
  • Olemme tehneet teknisiä muutoksia koko itslearningin ajan käytettyyn rich text editoriin, jotta se latautuu nopeammin.