Release notes 125 - December 2021

Wat is er nieuw in onze December 2021 Release?

Verbeteringen aan de nieuwe Planner

De nieuwe Planner is beschikbaar voor alle docenten via de schakelaar in de instellingen van de planner.

• Het is nu mogelijk voor docenten om een plan te kopiëren binnen de nieuwe planner. Docenten kunnen hun plannen hergebruiken door één of meerdere plannen te kopiëren naar hetzelfde of naar een ander vak. Ze kunnen ook een bestaand onderwerp selecteren om in het andere vak te gebruiken. Docenten hebben ook de mogelijkheid om data voor nieuwe plannen te kopiëren, aangesloten bronnen en activiteiten te kopiëren, en bestaande beoordelingscriteria te vervangen.
  • Docenten kunnen nu drag-and-drop of hun toetsenbord gebruiken om bronnen in de plankaarten te reorganiseren. Het selecteren van een bron gaat met de spatiebalk (Windows) of de Enter-toets (MacOS).
  • Docenten kunnen nu gemakkelijk onderwerpnamen en onderwerpkleuren wijzigen. Deze optie is beschikbaar via het "3-stip" optiemenu op de onderwerppagina.

Andere veranderingen

• In de agenda worden hulpmiddelen die aan een gebeurtenis zijn toegevoegd nu geopend in een volledig scherm. Op die manier kan de student zich volledig concentreren op het hulpmiddel, en gemakkelijk teruggaan naar de details van de gebeurtenis
  • Bij het maken van vakken of het toepassen van sjablonen, hebben we het dialoogvenster voor periode-selectie verbeterd om de zoekresultaten te verbeteren.
  • We hebben technische wijzigingen aangebracht in de rich-text editor die overal in itslearning wordt gebruikt, zodat deze sneller laadt.