Release Notes 143, oktober 2023

Wat is er nieuw in onze release van oktober 2023?

Deze release bevat verbeteringen aan de tabelweergave in de planner en daarnaast toegankelijkheidsverbeteringen.

Verbeteringen

• Docenten kunnen nu de actie “Datums instellen” gebruiken in de tabelweergave van de Planner. We hebben ook de toetsenbordnavigatie en informatie van schermlezers op deze pagina's verbeterd.

Toegankelijkheidsupdates

We hebben de toegankelijkheid van sommige administratiepagina's gestandaardiseerd en verbeterd.
  • Vak-instellingen pagina’s.
  • Begeleider/docent/mentor pagina’s.

Andere toegankelijkheidsupdates

• Element instellingen zijbalk: toegankelijke tooltip + correct knopgedrag in samengevouwen toestand.
  • Inlogpagina: sectie met landenlinks gewijzigd in een eenvoudige tekst met een link naar de itslearning-website.
  • Vakkaarten: tooltips verborgen voor schermlezers.

Andere updates

• We hebben de versie van de optionele add-on module 'Toetsmodus Browser ' bijgewerkt. Na deze release worden oudere versies nog steeds geaccepteerd, maar leerlingen wordt aangeraden de nieuwe versie te downloaden en te installeren om een toets te maken.