itslearning-julkaisu 143, lokakuu 2023

Tämä julkaisu sisältää lukuisia työnkulun parannuksia kaikissa sen oppimisen osa-alueissa.

Elämänlaadun parantaminen

• Opettajat voivat nyt käyttää toimintoa "Määritä päivämäärä" Suunnitelmat-näkymän taulukkonäkymässä. Paransimme myös näppäimistön navigointia ja ruudunlukijoiden tietoja näillä sivuilla

Esteettömyyspäivitykset

Olemme yhtenäistäneet ja parantaneet joidenkin hallintasivujen saavutettavuutta.

• Kurssin asetussivut
  • Esihenkilön/johtajan/ohjaajan/ohjaajan/mentorin sivut

Muut esteettömyyspäivitykset

• Elementin asetusten sivupalkki: käytettävissä oleva työkaluvihje + oikea painikkeen käyttäytyminen supistetussa/piilotetussa tilassa
  • Kirjautumissivu: Kohta, jossa on maakohtaisia linkkejä, muutettu yksinkertaiseksi tekstiksi, jossa on linkki itslearning-sivustolle.
  • Kurssikortit: työkaluvihjeet piilotettu ruudunlukijoille

Muut päivitykset

Päivitimme valinnaisen lisämoduulin 'Test Mode Browser' version. Tämän julkaisun jälkeen vanhemmat versiot hyväksytään edelleen, mutta opiskelijoille suositellaan uuden version lataamista ja asentamista testin suorittamista varten