itslearning-julkaisu 136, joulukuu 2022

Mitä uutta joulukuun 2022 julkaisussa?

Tämä julkaisu sisältää useita Suunnitelma-työkalun päivityksiä.

• Auttaaksemme oppilaita ymmärtämään paremmin, mitä heidän on tehtävä seuraavaksi, olemme lisänneet "Aloita" / "Jatka" -painikkeet suunnitelmaan (riippuen siitä, ovatko he alkaneet työstää suunnitelmaansa vai eivät).
  • Kotitehtävät on nyt korostettu sanalla "Kotitehtävät" verkkoversiossa tai kuvakkeella mobiililaitteissa.

• Kun suunnitelma avataan, sivuvalikkoon tulee luettelo resursseista ja aktiviteeteista, joita voidaan käyttää navigointiin. Lisäksi olemme lisänneet "Seuraava"-linkin oikeaan alakulmaan, mikä tekee oppijoille helpoksi siirtyä luettelon seuraavaan elementtiin.
  • Pienemmissä laitteissa, kuten matkapuhelimissa, olemme korvanneet tämän "Seuraava"-linkin ja sivupaneelin valikolla, jotta opiskelijat voivat helposti navigoida tehtävästä toiseen.
  • Kun opettajat luovat uuden kurssin tai jos kurssilla on suunnitelmia ilman päivämäärää, opettajaa ohjataan näin halutessaan tämän tekemiseen.
  • Nyt opettajat voivat halutessaan lisätä "luokkatunnit" suunnitelmiin. Oletusarvoisesti emme näytä tunteja, mutta opettaja voi lisätä tämän kentän siirtymällä suunnitelman asetuksiin.

Testi-työkalu

• Vaihtoehto negatiivisille pisteille kysymyksissä, joissa on useita vastauksia.
  • Automaattinen palaute vastausvaihtoehdoista monivalinta-tyyppisissä kysymyksissä.
  • Klikkaa "Laajenna kaikki" -painiketta uusilla arviointisivuilla avataksesi helposti kaikki vastaukset tarkastusta ja arviointia varten.

Tulevien kuukausien aikana julkaisemme myös suuren päivityksen "luokat"-toimintoon. Se nimetään uudelleen "Kysymysryhmiksi", ja siinä on joitain laajennettuja toimintoja, jotka mahdollistavat entistä enemmän joustavuutta testien määrittämisessä.

Muita muutoksia

• Läsnäolo-työkalussa opettajat voivat ottaa vastaan ilmoittautumisia viimeistään 15 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Myös itseilmoittautuminen on mahdollista.
  • Jotta tiettyyn päivämäärään siirtyminen olisi helpompaa ja nopeampaa, lisäsimme päivämäärävalitsimen "päivänäkymään".
  • Kun työskentelet Tehtävänantojen kanssa, voit valita automaattisesti jopa 400 opiskelijaa yhdellä napsautuksella. Olemme myös lisänneet 'N/A':n, joka näytetään, kun ko. aktiviteetti ei ole kohdistettu johonkin oppijaan.
  • Olemme parantaneet Tuo käyttäjät tiedostoista -toimintoa ja kirjastosivujen käytettävyyttä. Teimme lisäksi joitain parannuksia suuren kontrastin asetukseen.