itslearning-julkaisu 128, toukokuu 2022

Mitä uutta toukokuun 2022 julkaisussa?

Tehtävät kalenterissa

Oppilaat näkevät nyt kalenterissa tehtävät, jotka heidän on suoritettava päivän aikana. Tämä antaa heille paremman yleiskuvan siitä, mitä heiltä odotetaan tiettynä päivänä tai viikolla. Eri kurssien tehtävät, kuten tehtävänannot, testit, tehtävät jne., näytetään ympyränä päivän yläosassa. Jos tehtävä on valmis, ympyrässä näkyy valintamerkki. Kun napsautat tehtävää, avautuu ikkuna, jossa on kaikki kyseisenä päivänä suoritettavat tehtävät kurssin mukaan ryhmiteltynä. Tehtävän valitseminen avaa sen koko näytön ikkunassa, jotta opiskelija voi keskittyä täysin työhönsä. Ikkunan sulkeminen tuo ne takaisin kalenteriin.

Suunnitelmat-työkalu

• Opettajat voivat nyt määrittää, missä järjestyksessä heidän suunnitelmansa ilman päivämäärää tulee listata. He voivat järjestää luettelonsa uudelleen joko vetämällä ja pudottamalla tai näppäimistöllä. Näppäimistön käyttäjät painavat "välilyöntiä" valitakseen ja siirtääkseen kohteen.
  • Viikkonumerot on otettu mukaan päivämääriä lisättäessä suunnitelmiin.

Linkkien ja tiedostojen jakaminen

Linkin tai tiedostojen jakaminen yksittäisille opiskelijoille tai yhdelle tai useammalle kurssiryhmälle on nyt helpompaa "Määritetty seuraaville" -ominaisuuden (Assigned to -ominaisuuden) avulla. Tämä auttaa yksilöimään, mitä resursseja he voivat nähdä ja käyttää. Opettajat voivat myös yhdistää oppimistavoitteet linkkiresurssiin.

Muita muutoksia

• Opettajat voivat nyt helposti poistaa suuremmalle vastaanottajajoukolle yksittäisinä viesteinä lähetetyn viestin (tai liitteen). Nyt on mahdollista poistaa ne menemättä kuhunkin yksittäiseen keskusteluun.
  • Kun ulkoinen työkalu tai sovellus lähettää oppijan edistymisen takaisin itslearningiin, niin näytämme edistymisen yhdessä resurssikortin kanssa.
  • Osana jatkuvaa sitoutumistamme saavutettavuuteen olemme tehneet parannuksia yli kymmeneen itslearningin osa-alueeseen, kuten henkilökohtainen valikkokuva vaihtoehtoisella tekstillä ja päivämäärävalitsin, jota voidaan nyt navigoida oikein näppäimistön avulla.