itslearning-julkaisu 137, tammikuu 2023

Tämä julkaisu sisältää lukuisia laadukkaita parannuksia eri puolilla itslearningiä.

Uusi suunnitelma-työkalu:

• Haluamme antaa opiskelijoiden hallita oppimisen edistymistä. Kun käytät uutta play plania tai resursseja, kuten PDF-tiedostot, linkit, muistiinpanot, videot jne., ne merkitään automaattisesti luetuiksi, kun oppilaat avaavat ne. Nyt opiskelijat voivat merkitä resurssin "lukemattomaksi", jotta he voivat palata siihen myöhemmin. Resurssin merkitseminen lukemattomaksi näkyy myös raporteissa.
  • Lisäsimme laskurit kaikkiin suunnitelmavälilehtiin, jotta opettajat ja opiskelijat näkevät, kuinka monta aihetta, menneitä suunnitelmia ja suunnitelmia ilman päivämääriä heillä on kurssilla ilman, että heidän tarvitsee avata välilehteä.
  • Lisäsimme suunnitelmakortteihin ja aihekortteihin hover-tilan havainnollistaaksemme paremmin, että niitä voidaan klikata.
  • Kun opettaja päättää olla käyttämättä päivämääriä suunnitelmissa, välilehtiä "nykyinen" ja "mennyt" ei näytetä. Olemme lisänneet suunnitelman asetuksiin tunnisteen, joka ilmoittaa opettajalle tästä muutoksesta.

Poista viimeisimpien päivityksien linkit

• Parantaaksemme käyttökokemusta olemme poistaneet hyperlinkit ihmisten ja kurssien/projektien nimistä.

Tehtävänantotyökalu – sulje tehtävänanto määräajan jälkeen

• Nyt opettajat voivat päättää sulkea tehtävänannon määräajan jälkeen. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, kun osallistujat voivat merkitä tehtävän suoritetuksi.

Aseta automaattisesti nimi ladatuille kirjastotiedostoille

• Kun lataat tiedoston suoraan kirjaston resursseista, resurssi saa nyt automaattisesti kyseisen tiedoston nimen itslearningin resurssin nimeksi.

itslearning Microsoft Teamsissa

• Microsoft Teamsia käyttäville kouluille/organisaatioille järjestelmänvalvojasi voi määrittää integroinnin, joka upottaa itslearning-kurssin yleiskatsauksen asiaankuuluvaan Microsoft Teamsiin. Näin opiskelijat näkevät nopeasti, mikä kurssille on tällä hetkellä olennaista. He voivat esimerkiksi nähdä tehtäväluettelonsa tai avata nykyisen suunnitelman.

Lisätietoja MS Teams -integraatiosta löytyy seuraavista artikkeleista

1. MS Teams Integration
  2. MS Teams Integration - Set Up