itslearning-julkaisu 121, Kesäkuu 2021

Uusi suunnitelma

• Uuden suunnitelman moderni muotoilu tekee sen käytöstä helpompaa ja sisällön lisäämisestä yksinkertaisempaa.
  • Opettaja voi vaihtaa uuden suunnitelman ja vanhan suunnitelman välillä eikä ole pelkoa töiden menettämisestä.
  • Suunnitelman asetuksissa etsi "uusi suunnitelma" -valinta, josta löydät myös yleiskatsauksen uudesta suunnitelmasta. Vaihtoehtoisesti tiedot löytyvät myös tukisivustoltamme.

Tehtävänannossa parannuksia PDF-tiedostojen käyttöön

• Tee Tehtävänannossa kopio PDF:stä jokaiselle yksittäiselle oppijalle tai ryhmälle. Esimerkiksi jokaisella oppijalla voi olla kopio PDF-lomakkeesta, joka on suoritettava osana tehtävänantoa.
  • Opettajat voivat merkitä ja piirtää PDF-tiedostoja. Tämä toimii parhaiten kosketusnäyttölaitteen kynällä (tai sormella), mutta voit käyttää myös hiirtä. Päivitetyssä työkalupalkissa on värikynät ja pyyhekumi.

Parannuksia Rich Text Editor -sovellukseen

• Opettajat ja oppilaat voivat nyt helposti lisätä kuvan Rich Text Editoriin. Kopioi-liitä kuva tai vedä se editoriin tietokoneeltasi.
  • Katkaistu linkki "tiedostosi" ja kurssin työkalujen välillä. Jos lisäät nyt kuvan tiedostoistasi, se pysyy työkalussa, vaikka poistat alkuperäisen. Tämä tarkoittaa, että opettajien jakama sisältö ei ole nyt riippuvainen siitä, että opettajat pitävät alkuperäistä. Tämä on uusi standardi tulee käyttöön koko itslearningissa lukuun ottamatta muutamia poikkeuksia (kuten uusi koetyökalu), joita parannetaan myöhemmin.
  • Sisältöeditorin matemaattisen yhtälötyökalun päivittäminen iMathEQ:ksi. Tätä on helppo käyttää, ja kaikkia vanhan työkalun avulla lisäämiäsi yhtälöitä voidaan muokata uudella työkalulla.
  • Huomio: Nämä editorin parannukset otetaan asteittain käyttöön kesän aikana.

Uusi koetyökalu

• Uuden koetyökalun käyttöönotto aloitettiin uudelleen kaikille asiakkaille (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta).
  • Tällä siirtymäkaudella voit jatkaa vanhan koetyökalun käyttöä samalla kun kokeilet uutta. Lopulta kaikki jo tehdyt kokeet siirretään uuteen työkaluun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  • Uusi koetyökalu kattaa suurimman osan vanhan koetyökalun ominaisuuksista, ja priorisoimme lisäominaisuuksien kehittämisen käyttäjien palautteen perusteella.
  • Salasanasuojatut kokeet ovat käytettävissä uudessa koetyökalussa seuraavan päivityksen jälkeen.
  • Uuden koetyökalun päivitykset julkaistaan erilliseen yleiseen julkaisuun. Koetyökalulla on myös erilliset ohjeet, jotka saat tästä linkistä.

Muita muutoksia:

• 360 ° -raportit näyttävät nyt lisätietoja SCORM-sisällöstä resurssiraportissa.
  • Parempi opiskelijatietojen hallinta: Järjestelmänvalvojat voivat profiilien ja käytäntöjen avulla rajoittaa sitä, mitä henkilökohtaisia tietoja opiskelijat voivat nähdä ja muuttaa profiilissaan. Esimerkiksi, he voivat nyt tehdä asetukset niin, että opiskelijat näkevät, mutta eivät voi muuttaa sähköpostiosoitettaan.
  • Viestiminen: Jotta vältetään sekaannukset lähetettäessä viestejä samannimisillä käyttäjillä, olemme lisänneet lisätietoja kunkin yhteyshenkilön kotiorganisaatiosta.
  • Tehtävää luodessaan opettajat voivat nyt päättää, haluavatko he seurata tehtäviä, jotka opiskelija on merkinnyt suoritetuiksi. Oletuksena opiskelijat voivat merkitä tehtävänsä suoritetuksi, mutta opettajat voivat nyt valita tämän tilan näyttämisen omissa seurantatehtävissään.
  • Arviointitilanteessa anonymiteettivalintaa parannettu.

Julkaisuja toteutetaan jatkuvana ketjuna, mikä tarkoittaa, että jotkut asiakkaat saavat päivitykset myöhemmin kuin toiset.