Kurssit – oppijan näkymä (Opettaja)
SISÄLLYSLUETTELO
Johdanto
Kurssisivut eivät näytä samalta kaikille käyttäjätyypeille. Opettajat / kouluttajat voivat esikatsella, miltä kurssi näyttää muille rooleille, kuten oppijoille, vaihtamalla tilapäisesti toisen kurssiroolin näkymään. Esikatselun aikana kurssi toimii kuin olisit valitun roolin käyttäjä.
1 Vaihtaminen toisen käyttäjän näkymään
- Avaa kurssi, jota haluat esikatsella.
- Napsauta kurssisivun oikean yläkulman kolmen pisteen valikkoa (...).
- Valitse rooli, jonka näkymää haluat esikatsella (esimerkiksi Oppija).
Sivun yläreunaan tulee vaaleansininen banneri, joka vahvistaa, että esikatselet kurssia toisena roolina, ja kertoo, miksi muokkausvaihtoehdot eivät ole käytettävissä. Valikko on käytettävissä kaikilla kurssisivuilla.
Palaa omaan näkymääsi napsauttamalla bannerin Poistu oppijan näkymästä -painiketta.
2 Rajoitukset
Kun esikatselet oppijana, seuraavat rajoitukset ovat voimassa:
- Tehtäväluettelo: Näet oppijan tehtäväluettelon, mutta vain kaikille oppijoille osoitetut tehtävät. Tietyille oppijoille tai ryhmille osoitetut tehtävät eivät näy.
- Sivut, joille opettajilla / kouluttajilla ei ole pääsyä: Jotkin sivut, joille opettajilla / kouluttajilla ei tavallisesti ole pääsyä – kuten työportfolio, arviointiportfolio ja tietyt raportit – näytetään kuin olisit oppija. Näiden sivujen yläreunassa näkyy vaaleankeltainen banneri.
Lisää ohjeresursseja
Onko sinulla lisää kysymyksiä? Aloita kysymällä koulusi / organisaatiosi järjestelmänvalvojalta.
Tuotepäivitykset
Pysy ajan tasalla itslearningin uusimmista julkaisuista: https://itslearning.com/product-updates
Palvelun tila
Tarkista itslearning-palveluiden nykyinen tila: https://status.itslearning.com/
Ideaportaali
Jaa ideasi ja auta muovaamaan itslearningin tulevaisuutta: https://ideas.itslearning.com/
Roadmap
Tutustu roadmapiimme: https://itslearning.com/global/roadmap/