April 2024 Udgivelsesnoter

Hvad er nyt i vores april-udgivelser?

Da vi nu er gået over til en hyppig udgivelsesproces, vil der blive offentliggjort noter med hver udgivelse. Du kan finde de eksterne udgivelsesnoter for april nedenfor. Udgivelsesinformation offentliggøres på disse sider mandag/tirsdag, før udgivelsen implementeres om onsdagen. Hvis du vil se, hvilken version itslearning kører i øjeblikket, kan du finde den information nederst på din login-side. Vil du holde dig opdateret med produkt- og udgivelsesinformation? Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

2024.4.3 - Udgiv produktopdateringer

Vis kursusgruppe for hver organisationsgruppe

Det er nu muligt, via en kundeindstilling, at vise en kursusgruppe for hver organisationsgruppe. Dette kan aktiveres af systemadministratoren på siden "Funktioner og sikkerhed". Når indstillingen er aktiveret, vil det give lærerne mulighed for at udvide medlemmerne af disse kursusgrupper. Desuden vil eventuelle ændringer i organisationsgruppens medlemskab automatisk blive afspejlet i kursusgruppen.

Udgivet rettelser i Itslearning-2024.4.3

Vores reference
Resumé
ITS-90229

Løste et problem i ILP-værktøjet. Når man udskrev fra en ILP, blev vurderinger og kommentarer ikke vist på udskriften (de blev vist på itslearning).

ITS-90438

Der var et problem med at indlæse fuldteksteditoren, hvis man brugte litauisk som sprog.

2024.4.2 - Udgiv produktopdateringer

Lille forbedring af legeplan for studerende

Færdiggørelse af læringsstier vil automatisk blive afspejlet i legeplanens sidepanel, så snart en elev markerer en LP som færdiggjort.

Udgivet rettelser i Itslearning -2024.4.2

Vores Reference
Summary
ITS-90365

Løste et problem i Individuelle læringsplaner, hvor et dropdown-filter til at vælge en plan ikke fungerede.

ITS-89844

Rettet et CSS-relateret problem, der kunne få ord til at blive delt forkert, når de blev ombrudt til en ny linje i Planner.

ITS-89730

Løste et problem, hvor en evalueringsskala i evalueringsindstillingerne i et kursus kan have vist en procentdel med mange decimaler (og ikke matchede antallet af decimaler vist i globale indstillinger).

ITS-88639

Når man filtrerer svar efter gruppe i Opgave og kombinerer søgningen med "vis"-filteret. Filtreringen fungerede ikke korrekt, hvis opgaven brugte en brugerdefineret indsendelsesstatus.

ITS-88448

Har ændret LTI 1.3, så den altid åbner i et nyt vindue i mobilvisning og Safari.

ITS-87882

Har lavet en ændring, så det er muligt at registrere fravær 15 minutter i forvejen fra siden "Status og opfølgning".

2024.4.1 - Udgiv produktopdateringer

Vores Reference
Summary
ITS-89441

Rettet en fejl, der kunne opstå, når man fjernede underhierarkier på en brugerprofil.

ITS-88985

Løste et problem, der kunne få en bruger til at se en licensfejl, når man forsøgte at åbne et LTI 1.3-link fra et kursus.

ITS-88959

Forbedret det system, der registrerer aktivitet (for at forsinke automatisk logout, når der er aktivitet).

ITS-88290

I tilfælde, hvor en kursusdeltager har mere end ét gruppemedlemskab i et kursus.
 Ændring af brugerens adgangsrettighedsrolle via bruger- og adgangsrettighedsmodulet har muligvis ikke opdateret brugerens rolle i kurset korrekt. Dette er nu blevet rettet.

ITS-87779

Løste et problem, hvor det ikke virkede at bruge blyantsikonet til at redigere et SCORM-element fra ressourcevisningen.

2024.3.5 - Udgiv produktopdateringer

Plagiat-rapport

Vælg at vise plagiatrapporten til de studerende

For opgaver, hvor plagiatkontrol er aktiveret, kan lærerne nu vælge at gøre plagiatrapporten tilgængelig for de studerende også. Det kan gøres via en ny indstilling kaldet "Allow students to see plagiarism report", som bliver tilgængelig, når plagiatkontrol er aktiveret for en opgave.

Bemærk, at denne mulighed ikke er tilgængelig for Urkund, da denne plagieringsudbyder ikke tilbyder en skrivebeskyttet version af plagieringsrapporten.

Planlægger

Tabelvisning: Flyt en ressource til en anden plan

Lærere kan nu vælge at flytte en ressource til en anden plan inden for det samme emne, når de bruger tabelvisningen. Når de åbner modalvinduet, kan de se alle planer inden for dette emne, men hvis der er mange planer, kan de vælge at filtrere efter nuværende og kommende planer, tidligere planer eller planer uden dato. Når man har valgt en anden plan, vises ressourcen nederst i feltet ressourcer og aktivitet. Hvis datofeltets synlighed er slået fra, viser vi alle planer og filtrerer dem ikke, når modalvinduet åbnes.

Lille forbedring af legeplan for studerende

Færdiggørelse af opgaver vil automatisk blive afspejlet i legeplanens sidepanel, så snart en elev markerer en opgave som færdiggjort. I dag skal en elev opdatere siden eller navigere til næste element for at se det grønne flueben ved siden af opgaven i sidepanelet.

Fejlrettelser

Our Reference
Summary
ITS-89740

Løste et problem, hvor kalenderbegivenheder med lange titler ikke viste hele titlen i Planner.

ITS-87949

Løste et problem, der forhindrede nogle spørgsmål i at blive eksporteret fra det gamle testværktøj.