Lav undersøgelser med AI

Enkle trin til at komme i gang

1. Tilføj en ny undersøgelse i dit kursus ved at vælge Undersøgelse under "Tilføj".
  2. Vælg fanen 'Opret undersøgelse med AI'
  3. Skriv i tekstfeltet, hvad undersøgelsen handler om
  4. Vælg antallet af spørgsmål, der skal genereres
  5. Vælg undersøgelsestype (ikke-anonym, anonym, ekstern)
  6. Klik på 'Generer undersøgelse'

Detaljeret information

Hvis du ikke kan se denne mulighed, har din administrator ikke aktiveret AI for dit websted.

Besøg dengenerelle dokumentation for AI-funktionen på for mere information om de nødvendige indstillinger og flere detaljer om den tjeneste, vi bruger, og svar på spørgsmål om databeskyttelse.

Når du opretter en ny undersøgelse, er der en ekstra fane øverst, hvor du kan vælge "Opret undersøgelse med AI". Denne fane indeholder en kort forklaring, et inputfelt, en vælger for antal spørgsmål og indstillinger for anonym og ekstern undersøgelse. Der er også flere oplysninger nederst på siden, der beskriver hvordan denne funktion fungerer, og hvordan data behandles.

• Inputfeltet er begrænset til 255 tegn.
  • Du kan vælge 5, 7, 10 eller 15 spørgsmål.
  • Alle de genererede spørgsmål vil være multiple choice og have de samme svarmuligheder ved hjælp af overensstemmelsesskalaen (en af de foruddefinerede muligheder for svaralternativer).

Når du klikker på "Generer undersøgelse", sendes dataene til Azure OpenAI (hosted i EU), og vi opretter en undersøgelse med introduktion baseret på fritekstinput.

Når undersøgelsen er genereret, er den ligesom alle andre undersøgelser og kan redigeres for at skræddersy den til dine behov. Vi anbefaler på det kraftigste, at du gennemgår den, før du udgiver den til de studerende, da vi ikke garanterer nøjagtigheden eller kvaliteten af de data, der returneres fra AI-tjenesten.