Release notes 119 - Maart 2021

Algemene release notes

Dit is een technische release met bug fixes en verbeteringen.

• Het is nu mogelijk om een ingevoegd Office-document te vervangen door een ander Office-document. Bijvoorbeeld om een bestand te vervangen door een nieuwere/bijgewerkte versie. Dit is handig voor bestanden die bij een plan horen en gekoppeld zijn aan normen/leerdoelen. Ook is het handig als je SharePoint of Microsoft Teams gebruikt als content managementsysteem. Bestanden kunnen zowel in een vak als in de bibliotheek worden vervangen.
  • Uitklapmenu geïntroduceerd om het voor beheerders makkelijker te maken om het datumbereik in het opslagrapport te selecteren.
  • Verwijderd: Het element-type 'Afbeelding met beschrijving'. Afbeeldingen kunnen rechtstreeks worden geüpload als bronnen. (Beschikbaar sinds Release 116 in oktober 2020. Voor meer informatie zie Overige wijzigingen in de Release notes van versie 116).
  • Verwijderd: Conferentietool die Flash gebruikte. Adobe begon in januari Flash-inhoud te blokkeren nadat de ondersteuning in december 2020 was beëindigd. Gebruikers kunnen in plaats daarvan Google Meet, Microsoft Teams, Zoom en andere ondersteunde vergaderhulpmiddelen gebruiken voor online lessen of vergaderingen.
  • Nieuwe Test Tool: Het gebruik van de nieuwe test tool blijft gepauzeerd, omdat het toegenomen gebruik problemen aan het licht heeft gebracht die kunnen leiden tot verminderde prestaties. We werken aan een oplossing voor dit probleem en blijven leren op afstand ondersteunen voor al onze klanten tijdens de aanhoudende Covid-19 pandemie.