Test - Skriv ut

Det är möjligt att skriva ut ett test efter att frågorna har skapats. Klicka då på de tre prickarna i fönstrets övre högra hörn och välj ”Skriv ut” från rullgardinsmenyn.

Detta öppnar webbläsarens utskriftsfunktion med en utskriftsvänlig version av testet.

Visst innehåll (ofta stora tabeller, som kan vara svåra att få plats med på en sida) kan komma att få ett annat utseende, så en rekommendation är att kontrollera hur utskriften kommer att bli och därefter göra justeringar om det behövs.

Öppet svar-frågor är dock inte lika utskriftsvänliga eftersom textrutan som eleverna ska skriva svaret i troligtvis kommer att vara för liten för att räcka till ett handskrivet svar.
Multimedia-innehåll är inte heller så utskriftsvänligt.