Ge supportåtkomst

Inledning

Genom att ge åtkomst till itslearnings support och/eller integrationsansvariga och utbildare får itslearning tillstånd att säkert logga in på er site och utföra systemadministrativa åtgärder för er räkning. Sådana åtgärder kan inkludera hjälp med konfigurationer, tillhandahålla utbildning eller felsökning. All åtkomst och inloggning av en itslearning-medarbetare i er site kommer att granskas automatiskt, och ni kan också se granskningsloggarna när som helst.

Aktivera supportåtkomst

Systemadministratörer kan ge itslearning-medarbetare åtkomst till er itslearning-site.
Gör så här:

1. Gå till Administratör
  2. Gå till Redigera globala inställningar
  3. Öppna Funktioner och säkerhet
  4. Längst ned på sidan finns Supportåtkomst

Aktivera åtkomst för itslearning-suppporten och för integrationsansvariga och utbildare genom att bocka för rutorna och ange ett datum. När datum har gått ut har itslearning-medarbetarna inte åtkomst längre.

Granskningslogg

Varje gång ovanstående inställningar ändras eller när itslearning-medarbetar loggar in på er site kommer detta att registreras i vår granskningslogg. Tryck på knappen Granskningslogg för att läsa loggen.