Vakmenu

Onder het sitemenu bevindt zich een lint met het vakmenu met de volgende tabbladen:

• Overzicht bevat recente updates, mededelingen, taken of follow-up taken en gebeurtenissen. Daarnaast worden de plannen van de dag getoond wanneer planner worden gebruikt.
  • Planner is de kapstok. Het is handig voor de planning van docenten en een waardevol hulpmiddel voor studenten en ouders.
  • Bronnen is de 'archiefkast' van het vak met de bestandsmappen en bronnen in het vak.
  • Status en follow-up bevatten de cijferlijst van het vak, rapporten over het beheersen van leerdoelen en andere cursusspecifieke rapporten.
  • Deelnemers geeft een overzicht van alle studenten of docenten in een vak. Op dit tabblad kunt u vakgroepen bekijken en wanneer studenten het vak voor het laatst hebben bezocht. Door op de naam van een leerling te klikken, kun je de profielkaart van de leerling bekijken.
  • Meer bevat opties voor vakgroepen, instellingen en de prullenbak van het vak.