Functies en beveiliging

Dit artikel bevat informatie over de instellingen voor de volgende onderwerpen:

Beschikbare functies
Hier kun je meerdere functies in- of uitschakelen, zoals het aanwezigheidssysteem, gedrag, discussies in opdrachten, reserveren van voorzieningen, huiswerk inschakelen en andere functies.
U kunt hier ook een quarantaineperiode instellen (waarna verwijderde items definitief uit de prullenbak kunnen worden verwijderd).
Privacy
Definieer welke hiërarchieën zichtbaar zijn, beschikbaar zijn om te synchroniseren met een vak of vakken mogen weergeven in de cursuscatalogus.
Bepaal welke organisatie wordt weergegeven in de zoekresultaten wanneer u zich aanmeldt bij de mobiele app.
Ouder- of Begeleiderportaal
(De)activering van het ouder- of begeleidersportaal en instellingen voor het weergeven van de gedetailleerde inhoud van de rapporten.
Wachtwoordregels instellen
Specificeer het aantal wachtwoorden, de wachtwoordlengte, de geldigheidsperiode, de periode voor een waarschuwingsbericht voordat het wachtwoord verloopt en de wachtwoordcomplexiteit.
Aanmeldingsregels instellen
Geef het aantal mislukte inlogpogingen op dat een gebruiker heeft voordat hij tijdelijk wordt geblokkeerd. Stel de minuten in hoe lang de accountvergrendeling moet duren voordat de gebruiker opnieuw mag proberen in te loggen.
Tip: De blokkering kan worden opgeheven door de (school)beheerder in het gebruikersprofiel.
Synchronisatie
Vakarchivering activeren
Berichtinstellingen
Gebruikers kunnen hun eigen berichten verwijderen en bewerken (docenten kunnen ook berichten in klasgesprekken verwijderen.)
Hulpmiddelen en inhoud
Voeg LTI-tools toe op de pagina Bronnen toevoegen. Sta alleen LTI-tools toe met privacyniveau "Anoniem". U kunt hier ook de toegang tot de app-bibliotheek activeren.
ePortfolio
Activering van het ePortfolio.
360°-rapporten
Stel hier in voor wie en welke content wordt geactiveerd voor het 360° rapport.
Toegang voor ondersteuning
Dankzij deze tijdelijke, beveiligde en gelogde toegang kan itslearning u ondersteuning en service bieden.