Startscherm en hoofdmenu

Wanneer je voor het eerst inlogt in itslearning toont je startscherm recente wijzigingen uit je vakken, je taken (of follow-up taken) en aankomende agenda items

De menubalk biedt verschillende navigatie opties.

• Start brengt je terug op de startpagina met updates, taken en de agenda.
  • Vakken geeft een overzicht van je favoriete vakken. Door te klikken op "alle vakken" zie je ook de niet favoriete vakken en gearchiveerde vakken.
    • Je kan vakken favoriet maken door ervoor te zorgen dat de ster ernaast geel is.
    • Let op dat je kan zien wanneer vakken voor het laatst zijn bijgewerkt, bezocht, de status en je rol in het vak.
    • Voordat vakken worden verwijderd worden ze vaak eerst gearchiveerd. Dit staat je toe om verder te werken in het vak op de content over te brengen naar een ander vak. Let op dat het weergeven-menu de optie geeft om actieve of gearchiveerde vakken te tonen.
  • Groepen geven je toegang tot projecten en organisatiedashboards.
    • Projecten zijn als vakken maar zijn samenwerkingsruimtes waarin je deelnemer bent.
    • Dashboards kunnen worden geactiveerd voor scholen om als informatiebron te dienen.
  • Agenda toont items die in je vakken of projecten in de agenda zijn geplaatst, net als een overzicht van alle planners.
  • Bibliotheek staat gebruikers toe om naar bronnen te zoeken die zijn toegevoegd aan de schoolbibliotheek. Dit kunnen bronnen zijn die de docent heeft gemaakt, content van uitgevers of open source bronnen. Je kan bronnen toevoegen aan je eigen verzameling voor snelle en makkelijke toegang.

Andere opties die beschikbaar kunnen zijn in je menu zijn, afhankelijk van je profiel:

• Mentor geeft aan dat er individuele studenten of groepen aan je zijn toegewezen om te begeleiden en de individuele plannen voor ze klaar te zetten
  • Beheer geeft toegang tot de beheeropties voor de onderdelen waar je deze rechten hebt gekregen. Niet alle gebruikers hebben deze optie.
  • Uw Studenten geeft een overzicht van al je studenten met details. Klik op de naam van een student om zijn profielkaart te bekijken.
  • Links die door de school zijn geplaatst