Søk etter brukere

Noen ganger trener du å finne enten individuelle eller grupper av brukere. Søk funksjonen ligger under "Brukere og tilganger" - Det samme sted som du kan legge til eller importere nye brukere i.

Brukere kan søkes opp etter navn, profil, hierarki, fag, brukernavn, osv. Denne søkemuligheten viser når brukerne ble opprettet og når de sist logget inn. Mer informasjon om brukeren, opprettelse av nytt passord samt redigering av enkeltbrukeres profil er mulig ved å bruke de små ikonene til høyre. Se under for kort beskrivelse.

Icon

Description

Slett: Klikk dette ikonet for å slette en bruker
Edit: Her kan du redigere brukerinformasjon, personlig informasjon og kontoinformasjon.
Fremdriftsrapport: Gir deg tilgang til brukerens fremdriftsrapport.
Fraværsrapport: Gir deg tilgang til brukerens fraværsrapport.
Skriv ut: Klikk på denne ikonen for å skrive ut et nytt brukernavn og passord.
E-post: Klikk på denne ikonen for å sende en e-post med brukernavn og passord til brukeren.