Notificaties en Berichten

Wanneer je bent ingelogd in itslearning  zie je direct of je nieuwe berichten of notificaties hebt ontvangen in de bovenste menubalk.

Onder het bel icoon staan de notificaties en de tekstballon geeft snel toegang tot het interne berichtensysteem.

Docenten ontvangen notificaties bij verschillende gebeurtenissen, waaronder:

• een docent ontvangt een uitnodiging voor een project
  • een docent is toegevoegd aan een hierarchie
  • herinneringen zijn verzonden door een mentor of schoolhoofd
  • een bron die via de agende is geboekt is gewijzigd

Studenten ontvangen notificaties wanneer:

• een docent een nieuwe opdracht plaatst voor een vakdeelnemer
  • een nieuwe mededeling is geplaatst
  • een student een uitnodiging krijgt voor een project
  • een toets of opdracht is beoordeeld

Het interne berichtensysteem laat je berichten versturen naar groepen, of groepen deelnemers van vakken of projecten. Berichten kunnen ook worden verzonden naar individuele docenten of studenten die itslearning gebruiken, zonder het platform te hoeven gebruiken. Dit is vooral hadig wanneer ook de mobiele app wordt gebruikt.

Klik op de tekstballon en zie dat een popup scherm wordt geopend.

Klik op Nieuw om een nieuw bericht te versturen. Je kan ook bijlagen toevoegen aan de interne berichten.

Door "Alle berichten" aan te klikken opent een popup menu waarmee je toegang krijgt tot meer berichtopties.