Nytt testverktøy

Det nye, oppgraderte testverktøyet er enda mer mobilvennlig og tillater deling i biblioteket, slik at lærere kan dele tester på tvers av skolene eller organisasjonene. For å legge til en test, klikk på den grønne 'Legg til' -knappen i Fagoversikt, Ressurser eller i en Plan, og velg Test. Tester kan også opprettes direkte i biblioteket.

Angi tittelen og beskrivelsen (valgfritt) for testen. Innstillinger kan også endres på dette stadiet.

Klikk på "Opprett test".

Når testen er opprettet i faget, kan du begynne å legge til spørsmål.

For å legge til et spørsmål, klikker du bare på Legg til spørsmål og velger hvilken type du vil ha fra rullegardinmenyen.

Når du har lagt til spørsmålene, vil du se dem vises i kategorien Spørsmål.

Omorganiser spørsmålsrekkefølgen ved å dra den vertikale ellipsen (tre prikker) til venstre for spørsmålet (fremhevet i bildet nedenfor). Dette er standardrekkefølgen, men spørsmål kan også vises for studentene i tilfeldig rekkefølge.

Spørsmål kan slettes, enten via rullegardinmenyen ved siden av spørsmålsnummeret, eller ved å merke av i boksen og velge Slett (papirkurvikon). Et spørsmål kan også dupliseres fra samme rullegardinmeny. Spørsmål uten tekst (eller som i dette tilfelle Fyll ut det blanke / Velg fra en liste: instruksjonstekst) vil bli gitt en standard tittel med spørsmålstype + nummer. Denne standardtittelen presenteres ikke for studentene.

Gjennomgå testen

Når du lager spørsmål, kan du forhåndsvise dem før du lagrer. Du kan også se gjennom hele testen du nettopp har opprettet, ved å klikke på "Gjennomgå test" fra Test-fanen. Dette er en god måte å kvalitetssikre testen for feil, og for å se hvordan testopplevelsen vil være for studentene dine. Etter å ha gjennomgått en test, vil du se resultatene, men forsøket er ikke lagret, og vil ikke bli inkludert i noen resultater eller rapporter.

Prøvemodus

Hvis Prøvemodus er aktivert for testen, har du også muligheten til å gjennomgå testen ved hjelp av prøvemodus. I dette tilfellet, når testen er fullført, vil du se resultatene i prøvemodus. Deltakerne vil se resultatet etter at Prøvemodus er lukket.

Vi anbefaler at du bruker disse nettleserne / enhetene hvis du bruker prøvemodus:

Windows 7, 8 og 10

Mac OS 10.10 og nyere

Windows Virtual Machine (KUN Lab-utgave)

Chromebooks (K12 KUN, KUN administrerte Chromebooks, separert app kjører i kioskmodus)