Se itslearning som en annen bruker (elev/gjest)

Introduksjon

Et fag ser ikke helt det samme ut for lærere som for en elev. For å få innsikt i hvordan faget ser ut for en elev eller en annen bruker, kan lærere se på faget som en elev og som en annen profil.

Klikk på 'person' ikonet ved siden av den grønne 'Legg til' knappen for å velge en annen profil. Hvis du velger en annen profil enn din egen, vil faget oppføre seg som om du er en bruker med den valgte profilen.

Oversikt

Når du velger en annen profil enn din egen, vil faget oppføre seg som om du er en bruker med den valgte profilen.

Så snart du velger en annen profil enn din egen, vises en lys blå banner øverst på siden. Banneret informerer deg om at du ser på faget som en annen rolle (som en elev) og hvorfor du mangler redigeringsalternativer. For å bytte tilbake til din egen profil, klikker du på ikonet og velger din egen rolle. Dette alternativet er tilgjengelig på alle forskjellige sider av faget.

Som lærer kan du se en elevs oppgaveliste, men ikke oppgavene som er tildelt spesifikke elever eller grupper. Lærere kan bare se oppgaver som er tildelt alle elever:

Det er noen sider som læreren vanligvis ikke har, som Arbeidsportefølje, Vurderingsportefølje og noen rapporter. Disse sidene vises nå som om læreren er en elev. Den lyseblå informasjonsbanneren som viser hvilken profil du ser på faget med, forblir øverst på siden: