Een plan maken

De planner inrichten

Wanneer je de planner gaat inrichten worden voor onderwerpen die je aanmaakt automatisch mappen aangemaakt in de Bronnen toepassing. Wanneer je aan de plannen leerdoelen koppelt, zullen deze ook automatisch worden toegevoegd aan de bronnen en activiteiten je binnen dat plan maakt. Dit scheelt de docent een hoop tijd.

Op de Overzicht pagina van het vak worden direct de huidige plannen getoond aan de gebruikers. Ouders, studenten en docenten kunnen vanuit dit plannerblokje direct naar de juiste plannen doorklikken. Ouders hebben geen toegang tot de Bronnen toepassing in een vak dus de docent moet de lesopzet goed weergeven in de planner wanneer ze belangrijke informatie willen delen. De onderdelen in de planner kunnen tekst of interactieve onderdelen bevatten.

• Met deze informatie ben je plaat om je Planner te gaan maken. Klik hiervoor op Planner in je vak.
  • Je kan nu een plan gaan toevoegen of de planvelden gaan bewerken in de Instellingen planner.

Volgende stap:

Instellingen van de itslearning Planner

De nieuwe Planner