Hoe voeg ik mijn foto toe in discussies?

Je foto zal naast je naam verschijnen wanneer je discussies gebruikt of berichten verstuurt, door binnen je persoonlijke instellingen je foto aan je profiel toe te voegen.

Ga naar je naam aan de rechterkant van het hoofdmenu en klik op Gegevens wijzigen. Hier kun je een foto toevoegen.

Lees meer over de soorten foto's die je kunt toevoegen op de pagina "Een profielfoto toevoegen".