Nieuw vak aanmaken

• Vakken zijn opgezet om een specifiek vakgebied te leren, bijvoorbeeld wiskunde of scheikunde. Vervolgens kunnen binnen een vak groepen worden gemaakt voor verschillende periodes of vaardigheden.
  • Afhankelijk van de opzet van een school, kunnen vakken vooraf worden gemaakt voor docenten.
  • Vak-sjablonen kunnen worden gemaakt. Push een standaardmodel en bronnen naar docenten.

Als je toestemming hebt om een vak aan te maken, klik dan op het tabblad vakken in het menu en selecteer "vak toevoegen". Bepaal vervolgens welk vaktype u wilt gebruiken:

1. Reguliere vakken worden gebruikt bij het maken van een vak vanaf nul.
  2. U kunt ook een kopie maken van een bestaande vaksjabloon.
  3. Vakken met inhoud van derden.

Vul vervolgens de details over uw vak in. Vul de vaknaam in.

Kies uw organisatie - dit zou de school moeten zijn waar u lesgeeft.

Selecteer vervolgens opslaan.

U zult merken dat u zich nu op de overzichtspagina van uw nieuwe vak bevindt. De on-boarding tools zouden u moeten helpen aan de slag te gaan.