Groepen en dashboards/projecten

De menuoptie Groepen bevat twee secties, dashboards en projecten. Kies de optie "alle groepen" om extra dashboards te bekijken of een project toe te voegen.

• Dashboards worden door de school gebruikt om informatie te verstrekken.
  • Projecten zijn als vakken, maar zijn samenwerkingsruimten voor leden.  In tegenstelling tot vakken zijn opdrachten, toetsen en andere activiteiten niet mogelijk in projecten. Gebruikers kunnen bestanden en links delen, discussieborden aanmaken en afspraken plannen.