Kom godt i gang med itslearning-appen

For at bruge itslearning-appen skal din skole aktivere adgang til mobilenheder. Du kan kontrollere, om din skole eller dit websted har aktiveret adgang til mobilenheder ved at søge i appen på landingssiden.

Installér itslearning-appen

Følgende instruktioner beskriver trin til at downloade og installere itslearning-appen på din enhed.

1. Åben App Store eller Google Play på din enhed afhængig af dit operative system.

For brugere af iPhone, iPad og iPod Touch skal du gå til følgende link eller søge efter "itslearning" i App Store:

For Android-brugere skal du gå til følgende link eller søge efter "itslearning" i Google Play-butikken:

2. Installér itslearning-appen på din enhed.
  3. Åbn itslearning-appen og søg efter navnet på din skole eller dit websted. Hvis din skole eller dit websted har adgang til mobilenheder deaktiveret, vil søgningen ikke give et resultat. Hvis du ønsker, at adgang til mobilenheder skal være aktiveret, skal du kontakte din administrator.

4. Log på næste side ved hjælp af dit itslearning brugernavn og adgangskode. Dette er de samme loginoplysninger, der bruges til at få adgang til itslearning på din computer.