Test - Bedömning och feedback

Resultat

Efter hand som deltagare lämnar in ett testförsök fylls det på med resultat under fliken ’Resultat’, på testets sida.

I exemplet nedan har testet minst en fråga som kräver manuell bedömning (Öppet svar). Läraren ser i denna sammanfattning att två deltagare har bedömts, och två andra återstår att bedöma. (Det är också möjligt att ha en bedömningsskala på ett test t.ex. Godkänt/Inte godkänt, och då syns det också i en sammanfattning av detta slag.)
Klicka på den deltagare vars resultat du vill se i detalj. (Du kan klicka var som helst på den raden.)

Klicka på ‘Lägg till feedback’ för att skriva en kort kommentar. I detta fält ryms upp till 255 tecken.
Klicka på ’Redigera poäng’ för att lägga till ett resultat manuellt. Detta alternativ ändras då till att bli en ruta att skriva in en poäng för frågan som kräver manuell bedömning. Varje sådan fråga expanderas i listan.

Om ett svar är längre än 150 tecken finns en länk för att kunna se hela svaret.