Dela en kurs som mall

Om din profil i siten har rättighet att dela en kurs som mall ska en inställning göras i den kursen som ska delas. Välj kursen som ska delas. Följ sedan dessa steg:

1. Klicka på Mer i kursens toppmeny och välj Inställningar
  2. Öppna Kursegenskaper och -funktioner
  3. Under Dela som mall, välj den organisation eller site som kursen ska delas med
  4. Klicka på Spara

Observera: Om Dela som mall inte finns under Kursegenskaper och -funktioner i din kurs betyder det att lärarprofilen i er site inte har denna rättighet. Kontakta då er systemadministratör.