Je kan nu je toets printen zodra je de vragen hebt toegevoegd. Klik op het instellingenmenu rechtsboven [...] en selecteer Afdrukken.

screenshot print a test

Dit opent de printfunctie van de browser met een print-vriendelijke versie van de toets.

Sommige content (vooral brede tabellen) zullen lastig zijn om passend te maken op een pagina zonder dat de layout 'breekt', dus wanneer je van plan bent de toets op papier uit te delen is het een goed idee om eerst te kijken hoe de toets eruit ziet en je misschien aanpassingen moet maken.

Open vragen zijn niet direct print-vriendelijk omdat het tekstveld voor het antwoord te klein kan zijn wanneer studenten een uitgebreid antwoord met de hand moeten schrijven.

Multimedia content is uiteraard ook niet print-vriendelijk.