Sjabloon toepassen op meerdere vakken

1. Open het vak dat je wilt gebruiken als sjabloon.
  2. Klik Instellingen.
  3. Klik Eigenschappen en functies van het vak.
  4. Selecteer onder het blokje met de [...] de optie Dit sjabloon toepassen.

1. Een pagina met verschillende instellingen verschijnt nu waar je beslissingen maakt over:
    • Het sjabloon toepassen naar vakken waarvoor dit sjabloon al is toegepast of naar geselecteerde vakken. De eerste optie werkt het vak bij met nieuwe content en instellingen en zal eerder al toegevoegde zoals vakelementen, groepen, planners en beoordelingsinstellingenniet dupliceren. In de tweede optie kan je zoeken naar het vak of de vakken waarop het sjabloon moet worden toegepast.
    • Selecteer wat te doen met perioden.
    • Select of nieuwe beoordelingen en categorieën toe moeten worden gevoegd aan de geselecteerde vakken of de instellingen voor beoordelingsrecords van het sjabloon toepassen op de geselecteerde vakken.
    • Datums wissen.
  2. Klik Volgende stap.
  3. Klik Sjabloon toepassen.

LET OP:

Om gebruik te mogen maken van vaksjablonen in itslearning, zog ervoor dat de systeembeheerder je rechten heeft gegeven zoals beschreven in  Hergebruiken van content in vakken door het gebruik van sjabloonvakken.