De itslearning app is gemaakt met een focus op de dagelijkse behoeftes van de docent en studenten op het apparaat van je keuze:

• Duidelijk en simpel overzicht van mededelingen en de laatste wijzigingen in je vakken
  • Berichtenfunctionaliteit
  • Toegang tot je favoriete vakken en alle content daarin
  • Takenlijst (inclusief follow-up taken voor docenten)
  • Snelle toegang tot de agenda
  • Directe meldingen over nieuwe opdrachten en andere belangrijke acties

Inloggen is makkelijk: zoek je school of site op en selecteer je inlogmethode.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en je bent klaar om te starten! Er zijn geen extra stappen nodig.

De app vraagt om de volgende toestemming:

• Camera en bestanden (om profielfoto aan te kunnen passen en afbeeldingen toe te kunnen voegen)
  • Notificaties (het ontvangen van pushberichten)
  • Agenda (koppel de itslearning agenda aan de agenda van je apparaat)

Je hebt een itslearning account nodig om onze app te kunnen gebruiken.

Je kan de itslearning app vinden in Google Play op je Android apparaat, of in de Apple App Store voor de iOS app.