Beheer van bronnen

Beheerders hebben de mogelijkheid om een lijst met bronnen of middelen aan te maken die docenten, studenten of gasten kunnen reserveren en gebruiken. Dit kunnen mobiele apparaten zijn, zoals een iPad of laptopkar, een mobiel interactief whiteboard of materiaal voor het practicumlokaal.

Ga via "Beheer" naar "Reserveringenbeheer" en klik op 'Nieuwe toevoegen" (voor het toevoegen van lokalen / apparatuur) om zo een lijst van hulpmiddelen aan te maken. Vermeld vervolgens alle noodzakelijke gegevens en sla op.

Gebruikers waarvoor deze bron nu beschikbaar is, kunnen de bron reserveren door een gebeurtenis toe te voegen aan de kalender. Bij het toevoegen van een gebeurtenis vinden gebruikers een optie om een bron toe te voegen. Hier vinden ze een lijst met bronnen waaruit ze kunnen kiezen.