Gebruikers- en toegangsrechten

Bij gebruikers- en toegangsrechten , kun je gebruikers toevoegen, bewerken en verwijderen. Nieuwe gebruikers moeten geregistreerd worden in itslearning en voorzien worden van een gebruikersnaam en wachtwoord voordat ze aan vakken toegevoegd kunnen worden. Er zijn drie verschillende manieren om gebruikers toe te voegen in itslearning:

• Door een import van een student informatie systeem(SIS).
  • Door een import vanuit een CSV bestand.
  • Met de hand, door gebruikers toe te voegen vanuit het Admin menu.

Alleen administrators kunnnen gebruikers toevoegen aan itslearning.

Gebruikers importeren vanuit een bestand.

De importfunctie  geeft je de mogelijkheid om grote hoeveelheden gebruikers in één actie toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld een lijst maken in Excel, opslaan als CSV, en dan importeren in itslearning. Wanneer je een bestand aanmaakt, gebruik dan onderstaande indeling.

Opmerking: u kunt ervoor kiezen om een vooraf ingesteld wachtwoord in te stellen of u kunt het systeem toestaan om een initieel wachtwoord voor gebruikers te maken wanneer gebruikers handmatig worden geïmporteerd. Als u het systeem toestaat het initiële wachtwoord te maken, wordt de gebruikers gevraagd om een nieuw wachtwoord in te stellen wanneer ze zich voor de eerste keer aanmelden bij het platform.